Over LotOfRain


Na vele jaren regenlaarzen gekocht en gedragen te hebben wilden wij wat anders. Een stoere, robuuste stijl die bovenal duurzaam maar ook uitermate comfortabel is. Ook wilden wij een design dat zowel door kinderen als volwassenen gedragen kan worden. Met die gedachte zijn wij begonnen aan ons merk.

 

LotOfRain is een jong en eigentijds lifestyle brand dat zich richt op de laatste modetrends. Wij geloven dat er behoefte is om regenlaarzen zowel modieus, comfortabel en een tikje eigenwijs te kunnen dragen. Daarom willen wij iedereen graag laten kennismaken met onze edgy, onderscheidende producten.

 

Onze collectie is zorgvuldig samengesteld met oog voor mode, detail en draagcomfort voor zowel jong als oud. Wij denken dat we hiermee boots hebben gecreëerd die je niet snel over het hoofd zult zien en bovenal heerlijk zitten. De pasvorm, de kleur en de afwerking maken samen de iconische LotOfRain “signature”.  

 

Door authenticiteit, exclusief comfort en premium kwaliteit te combineren kun jij volop genieten wanneer je LotOfRain items draagt. Zo zijn onze laarzen vervaardigd uit natuurrubber en handgemaakt. De hoogwaardige materialen die voor onze boots zijn gebruikt zorgen niet alleen voor een optimaal draagcomfort maar ook voor een luxe look & feel. Met oog voor detail en zorgvuldig uitgezochte grondstoffen zorgt LotOfRain voor jarenlang draagplezier.

 

When the rain starts your fun begins!


x