Bestellen


LEVERING EN BEZORGING 
Bestellingen worden binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van jouw betaling verzonden met DHL. Mocht DHL niet tijdig bezorgen dan kan LotOfRain daar niet aansprakelijk voor worden gesteld.
Wij verzenden naar Nederland, Belgie en Duitsland.
De bestellingen worden met DHL verzonden tenzij anders aangegeven.
LotOfRain kan indien gewenst ook pakketten naar andere landen versturen. Neem daarvoor eerst contact op door een email te sturen naar info@lotofrain.com.
KOSTEN VERZENDING
Onze prijzen zijn op onze website weergegeven zonder verzendkosten. Tijdens het bestellen en betalen worden deze bij jouw bestelling zichtbaar.
MIJN BESTELLING IS BESCHADIGD
In geval van schade aan het pakket dien je zo spoedig mogelijk contact op te nemen met LotOfRain. Graag eerst contact via de mail opnemen voordat je je bestelling terugstuurt. Als je de schade opmerkt tijdens het afleveren door DHL doe je er verstandig aan het pakket niet aan te nemen en direct contact op te nemen met LotOfRain.

MIJN MAAT IS NIET MEER LEVERBAAR, KAN IK DEZE TOCH BESTELLEN?

Als er een maat van een bepaald artikel niet in de webshop staat, dan is deze (tijdelijk) niet op voorraad en daarom niet te bestellen. Deze maat kan nog binnen komen, laat uw e-mailgegevens achter bij het desbetreffende item en ontvang een seintje wanneer dit item weer beschikbaar is.

KAN IK MIJN BESTELLING VOLGEN?

Op het moment dat je bestelling verstuurd wordt, ontvang je per mail een track & trace code van DHL. Hiermee kun je de status van de bestelling bekijken.

KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN?

Geplaatste bestellingen kunnen wij helaas niet annuleren, omdat deze automatisch in onze systemen verwerkt worden. Nadat je de bestelling hebt ontvangen, kun je deze retour sturen. 

IK BEN IN HET BEZIT VAN EEN KORTINGSCODE

Bij het afronden van je bestelling kun je jouw kortingscode invoeren. Indien het kortingsbedrag en het factuurbedrag niet overeenkomen dien je het openstaande bedrag via de betaalmethodes te voldoen.


x